Skjørringe Yoga Festival Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding og velkommen

Velkommen til Skjørringe Yoga Festival fællesskabet.

Jeg er meget taknemmelig for at du ønsker at følge med og modtage festival nyheder.

Som nyhedsbrevsmodtager vil du modtage mails fra e-mailadressen system@outbound.easyme.biz, som du med fordel kan tilføje til dine kontakter eller på anden vis markere at du gerne vil modtage mails fra.
På den måde mindsker du risikoen for, at de havner i spam.

Jeg, Rikke Fabienke, skriver alle nyhedsbreve selv og som du måske allerede ved, så er jeg passioneret omkring yoga, åndedrættet, at være leder af mit eget liv gennem indre udvikling – og så naturen samt min have, grøntsagerne og maden som skænkes til os af Moder Jord.

Alt dette danner basis for Skjørringe Yoga Festival.

Kontakt Skjørringe Yoga Festival

Har du brug for at kontakt Skjørringe Yoga Festival, så er det Rikke Fabienke du får fat i. 

Jeg er som regel at træffe alle hverdage mellem kl. 08.00 – 16.00.
Skulle du være uheldig, så læg gerne en besked eller send mig en sms/mail.

Måske ønsker du uddybende information omkring Skjørringe Yoga Festival 2025?

Kan du ikke finde det du leder efter her på hjemmesiden eller har du positive forslag til festivalen?

Er du selv yogalærer og har lyst til at bidrage til Skjørringe Yoga Festival 2025 programmet?

Mangler du overnatning i forbindelse med festivalen?

Nedenfor finder du mine kontaktoplysninger. Jeg sidder ikke altid klar ved telefonen, men jeg lover at ringe tilbage.

☎️ 61 75 31 49

Skjørringe Gods, Skørringevej 4, 4850 Stubbekøbing 

Hvem står bag Skjørringe Yoga Festival Program?

Rikke Fabienke fra Skjørringe Gods og Yoga Studio
Rikke Fabienke

Hold din kontakt til Skjørringe Yoga Festival 

Er du på de sociale medier? Det er Skjørringe Yoga Festival. Du kan følge festivalen på Facebook eller Instagram. Der vil være løbende opdatering og nyheder oftere end via nyhedsbrevet, så det kan være en god ide at følge med her.