Undervisere

Mød dette års undervisere

Det er mig en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere dette års undervisere. Nogen undervisere er fra lokalområdet på Lolland-Falster, hvor de har hold og du dermed kan deltage resten af året. Camilla og Mariaemily gæster vores festival og lokalområdet. Det er jeg super taknemmelig for.

Det er vigtigt for mig, at festivalprogrammet spænder bredt og appellere til mange. Dette års undervisere bidrager på hver deres måde og viser hvad yoga og holistisk træning kan. Nemlig noget for alle – uanset kropslig formåen og helbred. 

Tag godt imod dette års undervisere og lad dig inspirere allerede nu. Vi ses den 4. juli 2024 på plænen til en skøn dag, der starter med en helt særlig fælles cacao ceremoni.

Modtag 5 skønne øvelser for skuldrene og følg med frem til 4. juli 2024

Ønsker du at blive holdt løbende opdateret med nyheder om Skjørringe Yoga Festival, underviserne & mine egne aktiviteter, så tilmeld dig her. Mine nyhedsbreve har fokus på at dele min viden, events & holdinfo samt mine hverdagsindsigter med dig. Altsammen fra hjerte til hjerte.
Mariaemily er Energy Health Reader og deltager til Skjørringe Yoga Festival 2024

Mariaemily Tværmose er gået vejen ud af kronisk sygdom og har siden både uddannet sig inden for og hjulpet mennesker med at finde årsagerne bag de begrænsende symptomer og fundet forløsning og naturlig behandling herudfra. En stor del af rejsen ud af kronisk sygdom har bl.a. været at vende blikket indad, forstå kroppens formidling og ikke mindst finde ind til kernen af, hvem vi er, og hvordan vi lever i overensstemmelse med det. Hun har arbejdet med alt fra laboratorietest og epigenitik til kost, aktivitet, homøopati og vigtigst er hendes speciale i at forstå kroppens formidling med dets symptomer, så vi forstår årsagen bag og kan sætte kroppen fri herfra.

Mariaemily vil åbne Skjørringe Yoga Festival 2024 med en smuk fælles cacaoceremoni, hvor du får mulighed for at åbne dit hjerte, koble ind i fællesskabet og sætte en intention for dagen.

Læs mere om cacaoceremonien og dagens program her

Mariaemily

Energy Health

Camilla Juel Madsen er en af dette års undervisere til Skjørringe Yoga Festival 2024 og har udgivet bogen "Forandret for altid" som hun har med og holder foredrag om

Jeg er meget glad for at Camilla har valgt være en af dette års undervisere og dele sin viden om yoga.

Forandret for altid

Camilla er forfatter, yogalærer og partner i sundhedshuset AYA House fortæller om vejen fra en Parkinson diagnose, til hvordan den sendte hende til Indien og til slut blev hendes ven og stadig er det på trods af 11 år med diagnosen. 

Foredraget sigter mod at inspirere, give håb, mod og motivation til at leve med et liv med stor livskvalitet uanset hvilke udfordringer du står med. Camilla vil fortælle sin personlige historie om at vælge det gode liv og krydre med fortællinger som har påvirket hende til at skabe forandringer i livet.

Indien

Hun fortæller om sit ophold i Indien, de gode øvelser som kan noget helt særligt og kan hjælpe alle til at genfinde smidigheden og balancen.

Har du lyst og ønsker mere forståelse for øvelserne, så deltag i Camillas workshop med 45 minutters “Ledbefriende Yoga”

Camilla har naturligvis sin bog med på dagen, hvis du skulle få lyst til at købe den med kr. 100,- rabat!

Ledbefriende yoga

I denne workshop varmes alle leddene gradvist op og du mærker din krop langsomt bliver mere smidig og bevægelig. Yogaen er mere dynamisk og du vil få masser af varme og velvære i krop og sind, så du kan gå ud og møde verden med mere energi. Øvelserne laves stående, liggende og siddende – alle kan være med. Har du brug for at gøre det fra en stol, er dette også muligt.

Øvelserne hjælper med at rense kroppen for giftstoffer som luftdannelser, slim, syre og galde. Ikke blot i tarmene, men også i leddene, som kan give stivhed og rheumatiske smerter – deraf navnet.

Camilla Juel Madsen

Yogalærer i AYA House

Yogalærer Line Nyborg er en af dette års undervisere til Skjørringe Yoga Festival 2024. Line Nyborg underviser i Shakti yoga og bækkenbund til Skjørringe Yoga Festival

Yoga var som ugens oase, før Line blev underviser. Så motivationen for selv at blive underviser var at få noget mere yoga. Hun har nu undervist på Lolland og Falster i 15 år. Hun er uddannet fra Dansk Yoga – bl.a. af Sussie Jensen.

Efteruddannelse

Siden har Line efteruddannet sig inden for restorativ yoga, shakti yoga og har gennem årene taget kurser om funktionel bækkenbundstræning, yin, fertilitet, sensorisk sprog mv.

Line finder det meningsfuldt at skabe et rum for yogaen, hvor man som yogaudøver kan dykke ned i det, der er brug for – om det handler om det fysiske med fx balance, smidighed, koordination eller styrke – eller om det handler om sindet med ro, nærvær, egenomsorg eller restitution.

Festival bidrag

På yogafestivalen vil Line undervise i yoga for en funktionel bækkenbund og Shakti yoga. Et lille program for den feminine kraft, en afspænding med stjernestøv og til sidst en fordøjelsesfremmende øvelse, før vi skal spise sammen.

Line Nyborg

Yogalærer i Nykøbing F.

Søs Rask er en af dette års undervisere til Skjørringe Yoga Festival 2024 og vil fører dig trygt igennem en Yoga Nidra og Slow Yoga

Søs har arbejdet med læring og udvikling af krop og sind hele sit arbejdsliv. Først som folkeskolelærer og siden som selvstændig læringskonsulent, coach & forfatter. Hun arbejder deltid som yoga- og meditationslærer.

”For mig hænger yoga og meditation uløseligt sammen. Roen gør, at jeg langt bedre evner at stoppe op og gribe mig selv i at reagere og kommunikere hensigtsmæssigt. Det betyder mere mental frihed, færre triggere og mindre oprydning. Alt i alt mere overskud”

Slow Yoga

Som en af festivalens undervisere, vil Søs introducere dig til Slowyoga, som udgøres af elementer fra Hatha og Yin yoga.
Du føres gennem yogastillinger ind i en tilstand af dyb mental og fysisk ro. Vi arbejder med fokus på selvomsorg og kropsbevidsthed. Vi fusionerer mentale og fysiske elementer overgivelse og accept.  

Yoga Nidra

Yoga Nidra, også kendt som yogisk søvn, er en dyb afspændingsteknik. Du bliver via kropsscan og guided meditation ført gennem forskellige stadier af bevidsthed. Du ligger helt stille med lukkede øjne og følger instruktionerne dybt ind i en tilstand af afslappet vågenhed.
Yoga Nidra siges at have en række fordele, herunder stressreduktion, forbedret søvnkvalitet og øget kreativitet og klarhed i sindet. Jeg glæder mig til at være din underviser for en dag.

Søs Rask

Yogalærer i Nykøbing F & Haslev

Pernille Sahl fra Zence by Sahl er en af dette års undervisere til Skjørringe Yoga Festival 2024

Pernilles mission er at hjælpe dig med at finde eller genfinde balancen. Hun ønsker at hjælpe den enkelte med at finde ind til netop det der er bedst for deres krop og sind.

Det kan være udfordrende at finde og holde balancen i en hektisk hverdag. Pernille er din guide, men det er dig der skal yde indsatsen.  Det hele handler om at skabe ro og mening i livet.

Til festivalen underviser Pernille Yin Style Yoga.

Pernille Sahl

Massør, breathwork & yogalærer

Ulla Kronel er en af dette års undervisere til Skjørringe Yoga Festival 2024. Ulla underviser Qi Gong og genkendelsesterapi

Ulla arbejder med qi-gong, massage, zoneterapi, healing, blid organ massage og
genkaldelsesterapirejse igennem livet.

Ulla har selv set mørket i sig selv og ved hjælp fundet vejen ud i lyset igen. Den vej ønsker hun ikke at andre skal gå alene, derfor har hun valgt at vige sit liv til at hjælpe andre og undervise i qi gong, genkendelseterapi, m.m.

Til festivalen vil du kunne opleve undervise qi-gong og afholde en meditation workshop.

Ulla Kronel

Qi Gong lærer & spirituel vejleder

Marion Bjerglykke er en af dette års undervisere til Skjørringe Yoga Festival 2024. Hun underviser Hatha og naturtræning.

Marion Bjerglykke har undervist yoga i mange år og de sidste par på fuld tid.

Marion ejer Bjerglykke Yoga i Næsgaard. 

Marion har hver sommer siden hun flyttede til Nordfalster i 2016 undervist i udendørs yoga og har de  sidste  2 år også undervist i Naturtræning.

Marion vil derfor på festivalen undervise i naturtræning og en blid Hatha yogaklasse med fokus på åndedrættet og funktionel bevægelse. 

Marion Bjerglykke

Yoga lærer - Stubbekøbing & Nykøbing F.

Rikke Fabienke er en af dette års undervisere til Skjørringe Yoga Festival 2024. Her ses hun undervise i Skjørringe Yoga Studio på Falster

Rikke er født og opvokset på Skjørringe Gods, hvor festivalen afholdes. Hun er medstifter af festivalen og driver Skjørringe Yoga Studio.

Rikke underviser Ki-Zen Yoga for hold, laver store og små events. Rikke er haveentusiast og du får mulighed for at opleve hendes dejlig store køkkenhave.

Til festivalen underviser Rikke Ki-Zen yoga, som er en yogaform der tager udgangspunkt i meridiansystemet i vores kroppe. Meridianer er energiveje i vores kroppe. Vi ønsker at holde energien flydende for at undgå stagnation, sygdom og smerte. 

Rikke afholder ligeledes en Breathwork workshop, hvor du får mulighed for at afprøve en light udgave af en breathwork rejse.

Rikke Fabienke

Yoga- og breathwork lærer på Skjørringe

Ghita Ege-Møller
En længe ventet yogafestival i de smukkeste rammer. Falster er det nye yogamekka, som tiltrækker folk langvejs fra. Kom og deltag. Vi ses.
Lykke Menko
Det var en dejlig dag, søde mennesker, god stemning og lækker mad. I smukke omgivelser.
Marianne Sidenius
Alt i alt super dejlig dag og glæder mig til næste år.

Vil du vide mere om programmet for 2024?

Vi arbejder på at gøre dagen super spændende og hyggelig for dig